SELEPAS MINUM ALPHALIPID SDII

alamak! tkde lak gambar berdiri selepas minum SDII habis 1 tin..taraaaaa!! mama turun 4 kilo,maknanya now mama 55KG...YAHOOOOO target lagi 5 kilo ya!
Harap2 berjaya! tudung tu dulu ketat sgt..skrg dh boleh pakai..begitu juga dgn baju tu..saiz kecik dh boleh beli..
ok jumpa lg next day!salam

~SEBELUM MINUM SDII~

Assalamualaikum..hari ni nk cerita pasal BeRaT BaDaN..sapa2 pun sensitif bila orang kata kita gemuk kan.mana taknya..makan mkan n makn...tgok baju dlm almari sedih pulak TAK MUAT .Kat FB org duk cerita n tag gambar sebelum dan selepas minum SDII...mcm best jerr.takut pun ada gak..entah mcmana suatu hari terbuka hati dan terorder gak susu nii..

INI GAMBAR HARI PERTAMA MINUM SDII BERAT MASA NI 59KG...huhuhuhu
berhasil jugak minum susu ni rupanya...tgok esok ya kita upload gambar selepas 3 minggu minum SDII SESIAPA YG NAK MENCUBA BOLEH BELI TERUS DARI SAYA DENGAN HRG YG SPEACIAL!!! BOLEH CONTACT 0148275079



~mencuba dan terus mencuba~



SALAM sayang buat yg singgah di blog yg JARANG2 diupdate..haha..
kali ni Har nk share gambar masakan pulak..
dtg angin rajin bila hujan2 ni kan..kiork! kiork! perut bunyi..gode2 n hasil dari jln2 kt blog kawan2 terjumpa 1 blog yg amatlah baik hati dan x KEDEKUT ilmunya...siap AJOR step by step lg babeh!!
TERIMA KASIH buat KAK ITA(akk ke ?entah2 adik hehe) http://fromintankitchen.blogspot.com/
mintak HALAL segala resepi yg Har ambik ya..hanya ALLAH TAALA yg dpt membalasnya..



"SEDAPNYA MAMA"..ermmm ALHAMDULILLAH ank2 suka


GATHERING WITH LOVELY MUMS

sis Aja n Suzana













lama x jumpa..mkn2 di PALM TREE...makanan yg enak2..thanks semua LOVELY MUMS semoga ukhwah kita berpanjangan..aminn

KENANGAN INDAH DI KARNIVAL ANK MERSING..

teima kasih tk terhingga buat admin FB ANAK MERSING..kerana mengundang kami mempromosi hasil kerja tgn kami.

pertama kali berniaga di luar sgt teruja..selama ni bnyk jual online dan kt rumah jer

terima kasih ats bantuan dr family dan suami yg bnyk beri sokongan

antara yg sempat disiapkan..kalau nk ikut bnyk nk bwk..tapi maklum laa bwk kerete jer..x muat
 antara pengunjung yg singgah di booth kami


memori yg indah tercatit dlm diaryku

tq Abby tolong mama

bersama YB Zainal...menerangkan serba sedikit hasil kerjatgn kami..beliau terpesona..dan memberi kata2 semangat..tqvm.semoga jumpa lagi di lain masa INSYAALLAH

bersama kawan2 FB...

happy bday buat kak Lynn,Kak Nor n K.ani(tiada dlm gambar)
mcmni lah kami jmpa mesti sesi makan..hehe
kalau ditimbang dr mula2 kenal dulu smp sekarang x tau laa brp bnyk kilo yg bertambah..
inilah sahabat2 yg ketawa dn menangis bersama tatkala bila bercerita..

salam mesra..kesibukan menjengah

asalamualaikum..
mcm2 rasa ni..nk siapkan tempahan,nk bersiap utk KARNIVAL ANAK MERSING lg..huhu
sapo nk nolong dn niii?
nak jahit cover bakul sampah,tudung saji,decoupage,FA n faux cake....

juga nk buat name card utk org2 Mersing..hehe
  1. mudah2an semuanya berjalan lancar.doakan ya sahabatku sayang..

JUMPA TEMAN BLOGGER..Ida AZRINA

JLN2 KT KOMPLEK PKNS..jumpa Ida
tengok laa hasil decoupagenya sgt halus dan cantik..
teman2 boleh berkunjung ke sana utk dptkan brg2 decoupage..
sempat juga rembat wat balik Kuantan..tq Ida











~HOBI LAMA..bercambah kembali~

salam semua..
dulu semua kwn2 duk entry si ENAMEL nii..
kita pun sibuk duk cari kedai apek..pastu tepek decal n decoupage.
dh bnyk senyap kejap..
tup2 si AIN buat group PENGUMPUL ENAMEL LAMA dlm FB..
maka bermula episod "mengolect" lagi dan lagi...haha
pandai "mengorder" online si ENAMEL(sebut betul2 ya..hehe)






periuk tomei! tomei!

Gambar2ni semua my new collection..CeWAh...




org lain dh lama ada yg ni kan..




ok cukup dulu buat hrni..lain kali pulak kita sambung..wslm















sakit...

pada subuh jumaat yg lalu..sewaktu nk buang air kecil..tiba2pinggangku sakit..
lansung tkleh bergerak..terlalu sakit..sampai pengsan..nasib baik ank2 dan suami ada..sakitnya hanya tuhan yg tau..
ptg tukang urut dtg rumah..hampir 3 jam betulkan urat2 yg terselit...bru blh bangun sendiri..tapi masih sakit..
hrni jumpa doc di KUATAN SPEACIALIST..Xray slip disc ke dish...hehe whatever ler!
esk buat fisioteraphy...hingga sembuh..esk sambunh lg ya..

blogku dh bersawang..mintak ampun




aduhai lamanya tk jengah blogku ini...sejak berFB ni..bersama sahabat baru yg sama2 minat dlm hias deco..u kelas zana..I follow sokmo!




agak2nya masih ada yg sudi menjengah ke mari..rindu suasana berblog mcm dulu2..




testng testing...harini dtg sapu2 sawang dulu..hehe




tgoklah esok2 ada cerita kita kongsi bersama..




wasalam

salam penuh kasih sayang

salam semua,
betapa bersawngnya rumahku ini..sibuk kt umh di FB jer..
hrni nk kemas2 ckit....rindu

ala RA lagi

n3 khas buat MARINAR GINDHI Sarawak
ini jer yg ada lagi marinar.please sms me k!
buat umi dr sabah please cornfirm order ya! tq!

kemas laman