ala RA lagi

n3 khas buat MARINAR GINDHI Sarawak
ini jer yg ada lagi marinar.please sms me k!
buat umi dr sabah please cornfirm order ya! tq!

kemas laman
















terjah dapur ina pulak

hari minggu baru ni har dan ina sarawak pergi melawat ank ina .ank ina si nurin tu jatuh dlm longkang berjahit dahi. kesian nurin!
tengoklah koleksi apple ina ni,kalah tokei! hok tokei pun kena angkut camner tokei nk menang.apa2 pun mmg berbuah lebat ladang apple ina ni.cantik kan!
ina jumpa ina lagi!



posing jgn tk posing weh! glamer kamek kan ina!! hahaha!!



n3 apple

salam n3 khs buat k.nor saida kerteh kemaman
kak,pinggan ni yg akak tya tu ya!
1 lagi board apple ni ok tk?

kelas faux cake yg sempoi

salam buat semua! semoga ceria di hari jumaat yg mulia ini. ina jumpa ina! pertemuan di atur oleh har utk sahabat berdua ni.bertudung hitam nisbah@ ina berasal dr sarawak.bertudung merah tentu dah ramai kenal kan.ina tokei tudung. buat kelas main2 !!
baru jer jumpa tapi cukup mesra. " BEGAGAR GHUMAH KAMEK TOK"...hihi!
posing jangan tk posing.abang yg jauh boleh melepas rindu tgok gmbr cinta hati tersenyum manis bersama icecreamnya!!



tuan rumah nk jugak enterprem! wah gitu!!



eh! mcm tangga lah pulok!!




KOLEKSIKU

salam pagi,
n3 hari ni buat tatapan org Sabah juga Puan Umi. akak harap umi puashati tgok koleksi bunga ala2 RA ni.
dulang kecil berderet 3 pcs.ok cukup di sini dulu ya!. Apa2pun umi boleh sms akak k!




KOLEKSIKU

3pcs berderet tu piring kuih,pasu bakul ada 2 jenis.

teaset yg sgt menarik

cadar

salam teman2 ku semua.n3 ni khas buat sahabat maya dan merangkap customer Har Home Decor.Pn.Noridah nun jauh di Sabah bahh!!
cadar ni ,cadar vantage idah.yg akak order tu lum sampai lg tp bunganya seakan akan sama.
menurut kata idah ni hari2 dia dtg tgok kedai kecik har kt blog.apa kan daya jauh nk dtg.zaman sekarang semuanya di hujung jari senang kan.





langsir yg akak ckp tu.langsir vantage juga.sesiapa yg berkenan nk buat langsir boleh contact akak ya! ok cukup dulu buat kali ni.bye!








alhamdulilah

syukur alhamdulilah akhirnya penat tahap gaban dah berakhir.hampir 3 minggu gak umah har ni duk bersepah.di sinilah nanti segala brg niaga dipamerkan.cewah!! layan eeh kawan2 semua.